Απρ 072018
Η Ανάσταση του Χριστού

Πες το με ένα βιβλίο!!

Αλήθεια πως μπορούμε να μιλήσουμε στα παιδιά για το Θείο Πάθος της Μεγάλης Εβδομάδας και για την Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού;

Μα φυσικά με ένα βιβλίο!

Στην αναζήτησή μου αυτή ανακάλυψα το εικονοβιβλίο “Η Ανάσταση του Χριστού” του Φίλιππου Μανδηλαρά με εικονογράφιση της Ναταλίας Καπατσούλια από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος! Σκοπός της σειράς είναι να αφηγηθεί με τρόπο σύγχρονο και ζωντανό στα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας το Θείο Πάθος αλλά και την Ανάσταση του Χριστού.

30221285_878156545717730_8777592742638256128_o.jpg

Χρησιμοποιώντας απλό και άμεσο λόγο με διαλόγους και ευχάριστες εικόνες , δίνει την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να γνωρίσουν και να βιώσουν ευκολότερα τη μορφή και το έργο του Θεανθρώπου Χριστού και να έρθουν πιο κοντά με την Ορθόδοξη Πίστη!!

Καλή Ανάσταση!

Χριστός Ανέστη, Χαρά μου

φίλοι μου!!

κοινοποίηση

Reader Comments

  1. Ευχαριστούμε για τη βιβλιοπρόταση! Όλη η σειρά αυτή του Φιλίππου Μανδηλαρά έχει υπέροχα βιβλία! Με σύντομο κείμενο και όμορφη απλή εικονογράφηση που θυμίζει καλόγουστο κόμικ.

γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.